I've been too fucking busy, and vice versa

En kommentar
 
Mest vice versa, om jag ska vara helt ärlig. Och det var härligt, på alla möjliga sätt. Orgasmiskt faktiskt. Men mer detaljer kring min kväll och natt vet jag inte om jag tror att någon av mina fem eller sex läsare är intresserade av. Natten är över nu, kjolen och knästrumporna är utbytta till helt vanliga långbyxor och jag har underkläder på mig igen. Nästan som en normal person. Och jag vill prata om något annat.
 
På en av de mer undanskymda platserna på internet finns en profil med en bild på mig, och en liten presentationstext som jag skrivit. Jag hann knappt skriva klart den innan den första kommentaren kom. "Haha, du verkar verkligen behöva en kuk uppkörd i röven". Några minuter senare kom nästa: "Är du alltid sådär vass?". Fler har tillkommit, några fina och snälla, men även fler om hur jag inte är "rätt". Nu skulle man ju kunna tro att jag skrivit någonting extremt provocerande men det vet jag inte om jag tycker. Kontentan var att jag värderar tillit högt och att ingen får behandla mig som de behagar, om det inte också behagar mig. Det var tydligen "vasst". Det hela är väldigt märkligt tycker jag. Och också skälet till att en viss skärpa verkar behövas för att sålla bort random kvinnohatande svenne-sadister som tycker att det är fränt att trycka ner andra människor och behöver det för att känna sig... jag vet inte. Autonoma? Behövda? Verkliga, kanske? 
 
Vad är dealen med den här jävla tonen på internet? Det är ju helt fascinerande hur till synes normala personer, med normala liv och vettiga åsikter kring saker och ting irl, tycker att det är helt godkänt att bete sig som, ursäkta språket, jävla praktarslen på internet. De meddelanden och kommentarer jag har fått på olika plattformar hittills är ju ingenting, och det påverkar mig inte så mycket rent känslomässigt förutom att jag blir irriterad över den överlägsna tonen och att det tydligen är störande på något sätt att jag inte passar in i mallen för hur den personen nu tänker sig att en person som är som jag ska vara. Men jag tänker på de andra, tusentals människor, som varje dag bombarderas med meddelanden om att de har fel, är fel, borde våldtas, dödas, osv i all jävla evinnerlighet. Det är så jävla konstigt. Och ledsamt. Vad är det som gör att så många människor helt verkar sakna empatisk förmåga, och har mentaliseringsförmåga som en jävla tumnagel så fort de sitter bakom en skärm? 
 
Jag är en person. Precis som alla andra, lik några andra, och helt jävla unik. Det är lite som ansikten. De är precis som alla andra, liknar många andra, och är helt unika, vartenda ett på planeten. Och om man inte gillar mig så går det jättebra, det är ok. Men håll igen lite va. Verkar jag verkligen behöva få kuk i röven? Får man fråga om syftet med det? Det låter ju inte jättecharmigt när det uttrycks på det viset. Det låter som bestraffning. Kanske våldtäkt. Och det behöver det ju inte vara. Det var det inte inatt. Men du, kära avsändare med liten analfixering, behöver kanske fundera lite på hur man egentligen gör för att få komma nära en kvinnas rumpa. Jag tror att din taktik behöver förfinas något. 
 
Och det är det som är skälet till att jag kan låta vass. För att locka fram det där. Så att jag vet vilka av er jag ska hålla mig undan. Kattungen inuti sparar jag till dem som kan uppföra sig. 
 
 
 
1 TD:

skriven

Ja du fattar ju att jag är en av dem som vill veta mer om natten.